Entrevista A La Guerra: 100 Converses De Lluis Companys A Pau Casals (1936 - 1939)

Permacultivo.es Entrevista A La Guerra: 100 Converses De Lluis Companys A Pau Casals (1936 - 1939) Image

AUTOR(A): Josep Maria Figueres

FECHA: 2007

NOMBRE DEL ARCHIVO: Entrevista A La Guerra: 100 Converses De Lluis Companys A Pau Casals (1936 - 1939).pdf

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Entrevista A La Guerra: 100 Converses De Lluis Companys A Pau Casals (1936 - 1939) en formato electrónico. En permacultivo.es encontrará el libro de Entrevista A La Guerra: 100 Converses De Lluis Companys A Pau Casals (1936 - 1939) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Entrevista A La Guerra: 100 Converses De Lluis Companys A Pau Casals (1936 - 1939) en tu teléfono, tableta o navegador!

L’entrevista és el gènere periodístic més directe i atractiu pel lector, essent molt fàcil de llegir pel dinamisme que comporta i pel combat que s’estableix entre el periodista que vol saber i l’entrevistat que només vol dir una part o una visió. I de la lluita en surt un diàleg. Ara, de la mà de Josep M. Figueres, que ha recuperat les cròniques del periodisme de la Guerra Civil, ens acostem al període més dramàtic del segle XX mitjançant la veu dels personatges més interessants del món en armes. Se’ns presenten polítics i homes representatius que contesten en diverses entrevistes, pràcticament totes les qui donaren al llarg del conflicte. Així s’apleguen les de Josep Tarradellas, Frederica Montseny, Lluís Companys, Hilari Salvadó, Andreu Nin, Jaume Miratvilles, Joan Peiró, Joan Comorera, Pau Casals, Pere Bosch i Gimpera, Joan Casanovas i Carles Pi i Sunyer en un treball de recuperació periodística i històrica que esdevé un viatge en el temps en un original aplec de les cent entrevistes aparegudes en la premsa de la guerra civil a Catalunya.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Guia Bibliogràfica Fons Andreu Nin by Biblioteca ... - Issuu

La Segona República Espanyola en guerra és la història de la Segona República Espanyola durant la Guerra Civil Espanyola de 1936-1939 i que constitueix l'últim període de la seva història. El territori espanyol que va romandre sota la seva autoritat després del cop d'estat del 18 de juliol de 1936, i que va ser denominat zona republicana o zona lleial, va anar reduint-se conforme va ...

Arte y cultura en el franquismo - Wikipedia, la ...

Mejores Libros, eBooks o Novelas del escritor JOSEP MARIA FIGUERES con su Biografía y Bibliografía. Podrás ver y comprar sus nuevos y últimos libros, novedades, packs especiales, descargar su libro digital en PDF o ePUB, obras y sagas del autor.
LIBROS RELACIONADOS

Capitan America: Cruzar El Rubicon.pdf

Inmigrantes: Una Aproximacion Juridica A Sus Derechos.pdf

(Pe) Los Vinos De España.pdf

Escapada A Paris.pdf

El Proceso.pdf

Conocimiento Del Medio 4.educación Primaria Segundo Ciclo.pdf

De La Naturaleza De Las Cosas.pdf

Derecho Procesal Civil I.pdf

Ana, La De Ingleside (2ª Ed.).pdf

El Secreto De La Reina Persa: La Reina Biblica Que Enamoro A Un R Ey.pdf

Lingua Galega Colibri-5: Primaria 5º.pdf

Ratatouille (Clasicos Disney).pdf

El Castell De Begur, 1052-1604.pdf

Legislación Del Suelo.pdf

Explorer Academy Nº 2: La Pluma Del Halcon.pdf

Una Boda Por Interes Y Otros Cuentos.pdf

Confesiones En Rojo.pdf

La Nueva Poesia.pdf

Artesans De La Fantasia.. Enquesta Sobre El Sado-masoquisme..pdf

El Secreto De Los Números Primos.pdf