Dietari De Lectures. Literatura I Postmodernitat (2005-2007)

Permacultivo.es Dietari De Lectures. Literatura I Postmodernitat (2005-2007) Image

AUTOR(A): Jordi Julia

FECHA: 2011

NOMBRE DEL ARCHIVO: Dietari De Lectures. Literatura I Postmodernitat (2005-2007).pdf

DESCRIPCIÓN

El libro Dietari De Lectures. Literatura I Postmodernitat (2005-2007) en formato PDF. El libro Dietari De Lectures. Literatura I Postmodernitat (2005-2007) en formato MOBI. El libro Dietari De Lectures. Literatura I Postmodernitat (2005-2007) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jordi Julia. Disfruta leyendo con el sitio web permacultivo.es.

Elaborar un dietari és com seguir una dieta, és escriure amb constància sobre els nostres pensaments, els nostres somnis o el món que ens envolta, per treure’n un benefici. Consisteix a alimentar-se dia a dia de les incitacions del moment, i acabar-se nodrint d’uns aspectes vitals més que d’uns altres. Aquest Dietari de lectures és el resultat d’un règim de lectura que l’autor s’ha imposat, mes a mes, al llarg de més de dos anys. Jordi Julià va decidir anar redactant textos curts sobre les diferents novetats que queien a les seves mans (poesia, teatre, novel·la, assaig, estudis), i reflexionar sobre els seus temes, la forma o l’estil, des de la perspectiva de la postmodernitat. A mig camí de la crítica literària, l’assaig i el diari personal, aquesta obra aconsegueix presentar un bon retrat, disgregat i polièdric, de la cultura i la societat del nostre temps.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

JORDI JULIA | Casa del Libro

Comprar el libro Dietari de lectures: Literatura i postmodernitat (2005-2007) de Jordi Julià, Pagès Editors , S.L ... resumen, sinopsis... del libro. Comprar el libro Dietari de lectures: Literatura i postmodernitat (2005-2007) de Jordi Julià, Pagès Editors, S.L. (9788497796620) con descuento en la librería online Agapea.com; Ver ...

Les palpitacions del món a través de la creació

139 títulos de la colección 'Argent viu'. Laïcitat i laïcisme en l'Occident europeu. El mirador del Roc de Quer : Sobrepassar els límits. Desafiar la gravetat. Cristians, tanmateix. Conflicte entre el paisatge i l'energia eòlica : El cas de les comarques meridionals de Catalunya.
LIBROS RELACIONADOS

Pupi Y Los Fantasmas.pdf

Del Teatro Poético Al Teatro Esperpéntico.pdf

Comedias. La Andriana. El Eunuco.pdf

Maximas Y Reflexiones.pdf

El Libro De Los Sucesos Ii.pdf

Tests Psicotecnicos, Test De Personalidad Y Entrevista Personal P Ara La Guardia Urbana De Barcelona.pdf

La Exclusion En Vivienda En España: Un Analisis Economico De Su E Xtension, Dinamica Y Efectos Sobre Bienestar.pdf

Portugal.pdf

Virgo 2010 (24 De Agosto - 22 De Septiembre).pdf

Timbuktú.pdf

Salmos Al Viento.pdf

Cartas Amatorias.pdf

Donde Se Narra Lo Que Acontecio A Don Quijote Y Sancho En Un Luga R Llamado Puertollano Y Muchas Otras Cosas Dignas De Conocerse.pdf

La Poetica De La Ensoñacion.pdf

Sistemas Electronicos De Comunicaciones.pdf

Interaccion Entre Cuerpos, Plan De Refuerzo De Fisica Y Quimica ( 3º Eso).pdf