Centenari De La Coronacio Canonica De La Mare De Deu De La Serra Patrona De Montblanc

Permacultivo.es Centenari De La Coronacio Canonica De La Mare De Deu De La Serra Patrona De Montblanc Image

AUTOR(A): Vv.aa.

FECHA: 2006

NOMBRE DEL ARCHIVO: Centenari De La Coronacio Canonica De La Mare De Deu De La Serra Patrona De Montblanc.pdf

DESCRIPCIÓN

El libro Centenari De La Coronacio Canonica De La Mare De Deu De La Serra Patrona De Montblanc en formato PDF. El libro Centenari De La Coronacio Canonica De La Mare De Deu De La Serra Patrona De Montblanc en formato MOBI. El libro Centenari De La Coronacio Canonica De La Mare De Deu De La Serra Patrona De Montblanc en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web permacultivo.es.

Teniu a les mans el llibre sobre la història de la devoció a la Mare de Déu de la Serra, patrona de la vila ducal de Montblanc, des dels segles passats fins als més recents, que ressenya les festes que shan celebrat en el seu honor des de la seva Coronació canònica, lany 1906, fins avui. Vull agrair als diversos autors que amb la seva col·laboració han ajudat a fer possible aquesta miscel·lània rigorosa i exhaustiva en els temes tractats.Aquest llibre palesa la rellevància i la importància que ha tingut i té la devoció a la Mare de Déu de la Serra per a Montblanc. Serà un bon recordatori dels esdeveniments més importants relacionats amb aquesta devoció. Vull recordar aquí el fet extraordinari de lany jubilar concedit pel papa Joan Pau II poc abans de morir. És un fet espiritual important que ha de restar en les efemèrides de la Serra.No hi ha dubte que aquest llibre serà una bona aportació a la història del santuari de la Serra i de Montblanc. Serà un complement a les obres ja conegudes. I és per això que felicitem els autors. Hem dagrair-los els seus treballs, perquè us ajudaran a conèixer i estimar més la vostra vila.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Santuari a Montblanc - ANDARTE

Cada 8 de setembre, Montblanc celebra la festivitat de la Mare de Déu de la Serra, patrona de la vila. Al matí, el seguici popular, les colles de sonadors, les autoritats civils i eclesiàstiques i els fidels es desplacen fins al capdamunt del turó de la Serra, on resta imponent el santuari i l'antic Convent de les Clarisses.

Entrevista Festes de la Serra 2016 de Montblanc: Decennals ...

• Col·lecció El Tinter - 70 • El centenari de la Coronació canònica de la Mare de Déu de la Serra, patrona de Montblanc (1906-2006) Història d'una devoció
LIBROS RELACIONADOS

Histoire De La Civilisation En Europe: Depuis La Chute De L'empire Romain.pdf

Gps: Aplicaciones Practicas (2ª Ed.).pdf

Vallgorguina : Recull De Noms Antics I Moderns.pdf

Ideales E Idolos: Ensayos Sobre Los Valores En La Historia Y El A Rte.pdf

Baiyun.pdf

Analisis Clinico.pdf

Yorkshire Terrier.pdf

Salvad España, Salvad La Paz. Memoriales De La Duerra Ivil Española En El Reino Unido E Irlanda.pdf

La Biblia Para Niños (Ref.710-2).pdf

Hojas De Calendario.pdf

Colon Desde Andalucia 1492-1505.pdf

Conocer Joyce Y Su Obra.pdf

Tratamientos Biologicos De Aguas Residuales.pdf

I Bregno A Venezia: Antonio E Paolo Bregno E La Scultura A Venezia Nel Primo Quattrocento.pdf

La Biblioteca.pdf

Encrucijadas.pdf

Compendio De Psicologia Freudiana.pdf