Usos I Tradició De Les Literatures Clàssiques A Les Literatures M Edievals

Permacultivo.es Usos I Tradició De Les Literatures Clàssiques A Les Literatures M Edievals Image

AUTOR(A): Vv.aa.

FECHA: 2013

NOMBRE DEL ARCHIVO: Usos I Tradició De Les Literatures Clàssiques A Les Literatures M Edievals.pdf

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Usos I Tradició De Les Literatures Clàssiques A Les Literatures M Edievals en formato electrónico. En permacultivo.es encontrará el libro de Usos I Tradició De Les Literatures Clàssiques A Les Literatures M Edievals en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Usos I Tradició De Les Literatures Clàssiques A Les Literatures M Edievals en tu teléfono, tableta o navegador!

En aquest llibre s'estudien aspectes de la recepció de “tòpics”, “personatges” i “estructures literàries” des de les literatures grecollatines a les literatures medievals. Es tracta d'uns estudis interdisciplinaris en la recerca literària actual sobre recepció literària, farcida d'intertextualitats i d’influxos. Així, s'estudien alguns paradigmes de recepció de les literatures grega i llatina clàssiques en les literatures hispanes medievals, tot proposant nous viaranys de renovació filològica a partir de temes de recerca força concrets, com ara la matèria de Troia a la literatura medieval espanyola, una altra veu d'Ausiàs March, entre Ovidi i la psicologia aristotèlica, Virgili i d'altres fonts en Andreu el Capellà, la història de Camar (Curial e Güelfa) vs. Dido (Virgili), el repertori fabulístic en l'Aesopus llatí de Gualterus Anglicus, Galè en la medicina medieval, la Grècia de l'edat mitjana en els cronistes catalans, les lectures clàssiques a la cort d'Isabel I de Castella, o bé l'anàlisi d’algunes idees medievals sobre tragèdia, entre d’altres."
DESCARGAR
LEER EN LINEA

PDF www.ed-bellaterra.com

Usos i tradició de les literatures clàssiques a les literatures medievals. Lleida: Pagès Editors, 2013. Persas, Siete contra Tebas, Suplicantes, Prometeo encadenado. Edición con introducción, traducción y notas, Ediciones Akal / Akal Clásica, Madrid, 2013. En el Areópago de Atenas, ECU Editorial, Alicante 2016 (ficción).

Usos I Tradició De Les Literatures Clàssiques a Les ...

USOS I TRADICIÓ DE LES LITERATURES CLÀSSIQUES A LES LITERATURES M EDIEVALS de VV.AA.. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.
LIBROS RELACIONADOS

Poesía Mística.pdf

Valoracion Economica De La Calidad Ambiental.pdf

Toulouse-lautrec Y El Cartel De La Belle Epoque.pdf

Enciclopedia De La Rioja. 4.pdf

Carlos Iii, Madrid Y La Ilustración.pdf

Novelas Escogidas De Sinclair Lewis.pdf

Mis Reformas E Innovaciones Al Vegetarismo.pdf

Els Prerafaelites A Catalunya: L Art Total: Modernisme Simbolista.pdf

Como Ser Un Buen Explorador: Guia Del Aventurero.pdf

L Expoli Fiscal Del Pais Valencia.pdf

Mortadelo Especial Fútbol.pdf

Rumbo A Star Wars: El Ascenso De Skywalker. La Chispa De La Resis Tencia: Narrativa.pdf

Seres ÍNfimos (Poemas).pdf

Qui Pot Viure Sense... 5 Ed 2009 Catala.pdf

Lawless Island I: Persiguiendo El Pasado.pdf

Flecha De Amor (Audio-cd).pdf

El Proceso.pdf