Historia De La Infermeria En El Context De L Espai Europeu D Educ Acio Superior

Permacultivo.es Historia De La Infermeria En El Context De L Espai Europeu D Educ Acio Superior Image

AUTOR(A): Lidia Fernandez Donaire

FECHA: 2007

NOMBRE DEL ARCHIVO: Historia De La Infermeria En El Context De L Espai Europeu D Educ Acio Superior.pdf

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Historia De La Infermeria En El Context De L Espai Europeu D Educ Acio Superior en formato electrónico. En permacultivo.es encontrará el libro de Historia De La Infermeria En El Context De L Espai Europeu D Educ Acio Superior en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Historia De La Infermeria En El Context De L Espai Europeu D Educ Acio Superior en tu teléfono, tableta o navegador!

El llibre que es presenta està basat en l’experiència viscuda durant el procés de transformació de l’assignatura Història de la Infermeria i Fonts Documentals emmarcat en el projecte per adaptar les titulacions de la Universitat Autònoma de Barcelona a les directrius europees i vol servir de punt de referència per a aquells docents que s’enfronten a la difícil tasca de reconvertir una assignatura segons les noves exigències de l’Espai Europeu d’Educació Superior.El document mostra com es va desenvolupar el disseny de la matèria partint del perfil de competències de la Titulació d’Infermeria de l’Escola Gimbernat, així com també la seva aplicació prenent com a base l’European Credits Transfer System (ECTS). Al final del llibre s’incorpora un apartat de conclusions extretes a partir de la percepció de la professora i dels mateixos estudiants pel que fa al nou plantejament didàctic.Lidia Fernández i Donaire és diplomada en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de l’any 1998 és professora titular de les assignatures Fonaments d’Infermeria i Història de la Infermeria i Fonts Documentals a l’Escola Universitària d’Infermeria i de Fisioteràpia «Gimbernat». És membre del Grup FEBE per la consolidació, l’estudi i la investigació de la història de la infermeria de Catalunya, Andorra i les illes Balears.Actualment desenvolupa la seva tasca docent seguint les línies pedagògiques que marca la convergència europea dins el Pla Pilot del Departament d’Educació i Universitats de la Generalitat de Catalunya.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La Història de la Infermeria en el context de l'Espai ...

breve resumen de la historia de la enfermeria. 1. HISTORIA DE LA ENFERMERIA BREVE SINTESIS Lic. Yuderkis Velazco. [email protected] Civilización antigua Cada civilización tenía sus prácticas curativas, su énfasis era en la higiene, ejercicios y buena nutrición.

GF | Inici

La Facultat d'Educació i Psicologia, és un centre amb molta història i experiència, arrelat en el territori, on s'hi desenvolupen i investigues coneixements teòrics i pràctics relacionats amb l'educació, la salut i l'atenció a les persones. La FEP ofereix una docència de qualitat, que es revisa contínuament per introduir-hi millores i adaptar-se a la societat canviant en que s'insereix.
LIBROS RELACIONADOS

Márketing Relacionar. Cómo Obtener Clientes Leales Y Reales.pdf

Exposés Schématiques De Soins Pré Et Post-opératoires.pdf

Engineering Mathematics.pdf

Maltrato ¡No¡.pdf

El Gran Libro De La Naturaleza.pdf

El Panteon Real De San Juan De La Peña . Historia,política Y Arte.pdf

Breve Diccionario Latin-español/español Latin.pdf

One Piece Nº 17.pdf

Manual De Caseros Einquilinos..pdf

El Corazon De La Libertad.pdf

Berserk Nº 34.pdf

Aspectos Geograficos De Mallorca.pdf

Nuevos Rumbos En La Teoria De La Organizacion: Problemas Y Posibi Lidades.pdf

Els Crims D Oxford.pdf

La Meva Casa (Munto I Jugo).pdf

Dos Juegos De Palabras.pdf

Mision Hippy.pdf