Viatge A La Batalla De L Ebre

Permacultivo.es Viatge A La Batalla De L Ebre Image

AUTOR(A): Gabriel Martinez

FECHA: 2005

NOMBRE DEL ARCHIVO: Viatge A La Batalla De L Ebre.pdf

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Viatge A La Batalla De L Ebre en formato electrónico. En permacultivo.es encontrará el libro de Viatge A La Batalla De L Ebre en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Viatge A La Batalla De L Ebre en tu teléfono, tableta o navegador!

Un dels episodis més significatius de la Guerra Civil espanyola és la batalla de l’Ebre, la més sagnant i decisiva de totes les batalles i que amb els anys ha esdevingut la més famosa. La novel·la ens aporta un punt de vista singular i contemporani. Gràcies al viatge en el temps, dos joves de finals del segle xx lluiten al costat del seu avi republicà en els darrers dies de la batalla de l’Ebre, el novembre del 1938. Dos germans antagònics que hauran de sobreviure en un front de guerra mentre mesuren la viabilitat d’alterar el seu passat familiar: salvar el seu avi de la mort sobrevinguda el darrer dia de la batalla. Una novel·la que aboca el lector a revisar la seva pròpia posició en un altre viatge en el temps: el de recuperar la memòria històrica i, en particular, la dels vençuts, tant de temps negada durant el franquisme i reclamada amb feblesa en la transició. Per no tornar a perdre la batalla. I tu, estaries disposat a fer el viatge?
DESCARGAR
LEER EN LINEA

PDF Viatge a La Batalla De L'Ebre

Benvinguts als Espais de la Batalle de l'Ebre.A través dels nostres espais històrics i centres d'interpretació podreu recórrer els escenaris de la batalla més determinant de la Guerra Civil Espanyola.

Rutes/batalla de l'Ebre - Terra Enllà

En este resumen de la batalla del Ebro vamos a empezar ya a hablar del inicio de la contienda. El 25 de julio de 1938 a las 00:15h las tropas republicanas cruzaron el río Ebro, que estaba bajo la supervisión del ejercito marroquí de Yagüe.
LIBROS RELACIONADOS

El Patufet + Cd.pdf

Tesla (Genios De La Ciencia).pdf

El Estado Mundial De La Agricultura Y La Alimentacion 2003-2004: La Biotecnologia Agricola ¿Una Respuesta A Las Necesidades De Lospobres? (+ Cd).pdf

El Os/2 A Fondo - Gordon Letwin.pdf

Arte Prehistorico En La Vanguardia Artistica De España.pdf

Les Meves Primeres Sorpreses.pdf

Si Los Lugares Hablaran.pdf

Grupos Catecumenales. Metodología Grupal De La Educación En La Fe.pdf

Lecciones De Teoría Económica.pdf

El ÚLtimo Caso Del Doctor Salt.pdf

Historia (En Primera Persona) De La Comunitat Valenciana.pdf

Estudios De Arqueología Jurídica.pdf

Poema Al Pedo.pdf

Guadalajara. Crónicas De La Infancia (1924-1936).pdf

Emergencias Medicas (T. 1).pdf