Els Pous De Reg De Pego I Les Seues Aigües

Permacultivo.es Els Pous De Reg De Pego I Les Seues Aigües Image

AUTOR(A): Fernando Sendra, Joan-miquel Almela

FECHA: 2006

NOMBRE DEL ARCHIVO: Els Pous De Reg De Pego I Les Seues Aigües.pdf

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Els Pous De Reg De Pego I Les Seues Aigües en formato electrónico. En permacultivo.es encontrará el libro de Els Pous De Reg De Pego I Les Seues Aigües en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Pous De Reg De Pego I Les Seues Aigües en tu teléfono, tableta o navegador!

El present llibre pretén, per una banda, recuperar el passat d’aquells artefactes, avui quasi en desús, destinats a l’extracció d’aigua per al conreu de les terres i el consum de les persones i, per una altra, plantejar i qüestionar el present de les reserves hidrològiques de les conques del terme de Pego. En ell s’inventaria la quasi totalitat de motors de reg que hi funcionaren des de finals del segle XIX. Un paisatge replet de xemeneies ens mostra un passat històric vinculat a una puixant agricultura. Els anàlisis químics actuals de les aigües ens mostren, en canvi, un futur menys prometedor.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Fernando Sendra Bañuls - Dialnet

"Hi ha molts agricultors majors que no poden fer-se càrrec de les seues propietats, però que no les volen perdre i el que fan és deixar-les als joves perquè les conreen", diu Font, qui lamenta la poca rendibilitat de l'activitat agrícola en l'actualitat. Un factor que, en la seua opinió, desmotiva els successors naturals de les propietats.

Els pous de reg de Pego i les seues aigües | Pau Folquès i ...

Entre els seus treballs relacionats amb aquest sobre el riu Girona hi ha Els pous de reg de Pego i les seues aigües (amb J. M. Almela), Els molins hidràulics de la Marina Alta (amb J. Ivars) i El conreu de l'arròs a Pego. × Detalles del libro. Índice en formato PDF;
LIBROS RELACIONADOS

Fantasmas Cotidianos.pdf

Un Milagro En 90 Dias: El Sistema De 3 Pasos Sencillos Para Lograr La Union Del Alma Y La Mente.pdf

Palabras Para Cervantes.pdf

El Cadaver De Balzac: Una Vision Cuantica De La Literatura Y El A Rte.pdf

Misiones: Historia De La Tierra Prometida.pdf

Compendio De Vocablos Referidos A Castillos.pdf

Un Años De Cosas Por Hacer.pdf

El Rei Dels Senglars (Premi El Vaixell De Vapor 2003).pdf

Grafología. Estudio Y Guía De La Personalidad A Través De La Escritura.pdf

La Medición De La Inteligencia La Aptitud Y El Interés.pdf

Inyeccion Electronica En Motores Diesel.pdf

Lipchitz Plasters: A Catalogue Raisonne.pdf

Teresa De Avila: La Vida De Una Mujer.pdf

Tablas Cronológicas, Que Contienen La Serie De Los Papas, Emperadores, I Reies Que Han Reinado Desde El Nacimiento De Jesu-christo Hasta El Dia Presente, Para Servir De Plan A Los Que Leen La Historia Profana..pdf

Xafarranxo Al Ranxo.pdf