Els Crancs De Les Illes Balears

Permacultivo.es Els Crancs De Les Illes Balears Image

AUTOR(A): Lluc Garcia

FECHA: 2012

NOMBRE DEL ARCHIVO: Els Crancs De Les Illes Balears.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Els Crancs De Les Illes Balears con permacultivo.es. Lea el PDF de Els Crancs De Les Illes Balears en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Crancs De Les Illes Balears y otros libros de Lluc Garcia.

Els crancs formen un grup d’animals familiars per a aquells qui tenen algun contacte amb el litoral. Però, en realitat, quants tipus diferents de crancs coneixem? Potser per això ens sorprendrà trobar en aquest llibre una vuitantena d’espècies diferents d’aquests crustacis, que viuen a les aigües que envolten les illes Balears. Algunes són freqüents a molls, platges i esculleres o les podem trobar als mercats de peix; d’altres, només les coneixen els pescadors. Finalment, n’hi ha que són força rares i s’han trobat poques vegades a les aigües balears. Per primera vegada es reuneixen en un llibre de caire divulgatiu quasi tots els crancs coneguts fins ara a la mar Balear. De gairebé cada un d’ells se’n mostra una il·lustració i s’expliquen detalls de la seva reproducció, alimentació, etologia o hàbitat. Un apartat també molt valuós d’aquest llibre és la recopilació de noms populars que es donen a les espècies diferents de crancs a les terres de parla catalana. La col·laboració del prestigiós dibuixant científic Jordi Corbera completa aquesta obra. Ha il·lustrat per a aquest llibre un considerable nombre d’espècies de crancs amb el característic rigor naturalista que el caracteritza.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Illes Balears

Las Islas Baleares (en catalán y oficialmente, Illes Balears) [1] son una comunidad autónoma uniprovincial española, compuesta por las islas del archipiélago balear. Se encuentran situadas en el mar Mediterráneo, frente a la costa oriental de la península ibérica. Su capital es Palma.

Visualitzador web del Bioatles de les Illes Balears

Sinopsis de: "Els crancs de les Balears" Els crancs formen un grup d animals familiars per a aquells qui tenen algun contacte amb el litoral. Però, en realitat, quants tipus diferents de crancs coneixem? Potser per això ens sorprendrà trobar en aquest llibre una vuitantena d espècies diferents.
LIBROS RELACIONADOS

Diez Siglos, Diez Historias. Un Recorrido Por La Historia De España.pdf

Etimos Griegos: Monemas Basicos De Lexico Cientifico.pdf

Pasta Y Cocina Italiana.pdf

Un Otoño, Toda La Vida.pdf

Angeles, Profetas, Rabinos Y Reyes Del Pueblo Judio.pdf

Atlas De Plantas: Viviendas.pdf

Historietas Magicas.pdf

Contactos Extraterrestres: Ovnisy Extraterrestres.pdf

Quin Cant Fas?.pdf

Cae La Tarde Donde La Orilla.pdf

La Cosa Y La Cruz: Cristianismo Y Capitalismo (En Torno A Las Con Fesiones De San Agustin) (2ª Ed.).pdf

Tecnico Especialista En Radiodiagnostico: Temario (Osakidetza).pdf

Trastorno Por Estres Postraumatico: Diagnostico Y Tratamiento Int Egrado.pdf

El Ladron Que Citaba A Kipling (Serie Bernie Rhodenbarr 3).pdf

Los Celos.pdf

Testamento Y Codicilo Del Rey Don Felipe Ii.pdf

Neurocoaching.pdf

Revista Española De Educacion Comparada. Nº16: Programa De Trabaj O 2010 Sobre Objetivos Precisos Para Los Sistemas Educativos De La Union Europea.pdf

El Arbitraje Laboral: Los Acuerdfos De Empresa.pdf