Segueix-me

Permacultivo.es Segueix-me Image

AUTOR(A): Roger Olmos

FECHA: 2007

NOMBRE DEL ARCHIVO: Segueix-me.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Segueix-me con permacultivo.es. Lea el PDF de Segueix-me en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Segueix-me y otros libros de Roger Olmos.

Un elefant gris amb pigues morades, viu en una selva i s’enamora d’una formiga negra amb cintura de vespa. S’estimen, però per arribar a estar junts han de recórrer un camí molt llarg. La formiga convida l’elefant a seguir-la i l’elefant no s’ho pensa dues vegades. Com qui va a passos de gegant recorre un camí vorejat d’arbres, es fica dins una capsa de cosir, neda dins una ampolla d’aigua... Després de molt caminar, l’elefant i la formiga es retroben i gaudeixen del seu amor. Un amor amb cintura de vespa i pigues morades. Una història d’amor que no té res d’estrany! Després de més de 20 anys de trajectòria en el món de les arts escèniques i de la narració oral, José Campanari ens presenta en el seu primer àlbum per a nens una història divertida, delirant i surrealista. Amb gran sentit de l’humor, l’autor mostra un personatge entranyable que és capaç de recórrer qualsevol camí, per molt difícil que sigui, per materialitzar el seu amor. En una segona lectura, “Segueix-me” ens parla d’una història d’amor sense prejudicis, capaç de vèncer qualsevol tipus de barrera i diferència (mida, color, cultura, hàbitat...) Roger Olmos aprofita el to surrealista de la història per crear d’una manera verídica espais impossibles, plens d’humor i de tendresa. Enriqueix amb tot luxe de detalls i amb una gran destresa en el traç els diferents escenaris. Les imatges aconsegueixen una empatia especial amb el lector. Cada nova lectura farà que els més petits trobin diferents punts d’humor que estimularan la curiositat i la imaginació. En Roger Olmos ha estat guardonat amb el premi llibreter 2006 per l’obra “La cosa que fa més mal del món”. Text: José Campanari Il·lustrador: Roger Olmos Traducció: Ariadna Martín
DESCARGAR
LEER EN LINEA

SEGUEIX-ME: ANIMALS | VV.AA. | Comprar libro 9788499067858

Todas las noticias sobre segueix-me: actualidad, última hora, hemeroteca, vídeos, y fotos.

Musical.i.ment: SEGUEIX-ME

Segueix-me. Animals está editado por Editorial Brúixola. Su andadura comenzó en 1898 y actualmente se encuentra en Comunidad de Madrid. Dicha editorial tiene en su haber más de cuatrocientas noventa publicaciones en catalogo. Editorial Bruño junto a Editorial Brúixola pertenecen al sello editorial Grupo Editorial Bruño.
LIBROS RELACIONADOS

Conversaciones En Cataluña.pdf

Tu Pan Casero: Sano, Economico Y A Tu Gusto.pdf

Militares Masones De España: Diccionario Biografico Del Siglo Xx.pdf

Manny Manitas: Elliot Se Encarga De La Tienda: Aprende Palabras E N Ingles.pdf

Maitreyi O La Nit Bengalina.pdf

Los Mejores Relatos Escalofriantes De Roald Dahl.pdf

El Misterio Del Millonario Desaparecido. Trixie.pdf

Borges Esencial (Ed. Conmemorativa De La Rae Y La Asale).pdf

L Ombra De Laura.pdf

T34 Blindado Ruso.pdf

Burok Torn: Ciudad Bajo Asedio.pdf

El Día Que Nos Dimos Cuenta De Todo.pdf

Algo Sucede.pdf

La Condesa Ladrona.pdf