Entrena La Ment: 150 Exercicis Per Mantenir En Forma El Teu Cerve Ll

Permacultivo.es Entrena La Ment: 150 Exercicis Per Mantenir En Forma El Teu Cerve Ll Image

AUTOR(A): Angels Navarro

FECHA: 2008

NOMBRE DEL ARCHIVO: Entrena La Ment: 150 Exercicis Per Mantenir En Forma El Teu Cerve Ll.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Entrena La Ment: 150 Exercicis Per Mantenir En Forma El Teu Cerve Ll con permacultivo.es. Lea el PDF de Entrena La Ment: 150 Exercicis Per Mantenir En Forma El Teu Cerve Ll en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Entrena La Ment: 150 Exercicis Per Mantenir En Forma El Teu Cerve Ll y otros libros de Angels Navarro.

Entrena la ment és un full de ruta per a totes les persones que vulguin descobrir com utilitzar la ment de manera més efectiva, com millorar el rendiment del seu potencial mental, la seva capacitat cerebral, les seves habilitats, així com frenar el deteriorament de la memòria i de la cognició general provocat per l’envelliment. Entrena la ment planteja un programa de gimnàstica mental amb 150 exercicis dissenyats específicament per activar diverses zones i habilitats del cervell. També fa un repàs per tots aquells factors perjudicials per al cervell i proposa les claus per mantenir el cervell sa: combatre l¹estrès, aprendre a relaxar-se, fer exercici físic, dormir bé, menjar correctament i entrenar la ment. Treure el màxim profit de les qualitats mentals que tenim i mantenir la salut cerebral al màxim de temps possible han estat sempre uns dels grans objectius de la humanitat. Ara tu ho pots aconseguir!
DESCARGAR
LEER EN LINEA

7 hàbits per mantenir un estil de vida saludable - El bloc ...

Imatge: tommerton2010 Les distraccions creixen durant l'embaràs La maternitat implica nombrosos canvis físics en el cos de la dona, però afecta l'embaràs també a la seva ment? Segons els especialistes, sí: la gestació tampoc pansa inadvertida per al cervell. Els científics de la Unitat de Recerca en Neurociencia Cognitiva de la Universitat Autònoma de Barcelona […]

Jocs d'Enginy. Posa a prova el teu cervell! Exercicis d ...

ENTRENA LA MENT: 150 EXERCICIS PER MANTENIR EN FORMA EL TEU CERVE LL de ANGELS NAVARRO. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.
LIBROS RELACIONADOS

Adiboo Colorear.pdf

Verdades Sin Dueño.pdf

Crecimiento Y Rebelión. El Desarrollo Económico De Las Haciendas Azucareras En Morelos (1880-1910).pdf

(I.b.d.) Tecnicas Basicas De Comunicacion Y Archivo: Anexos Vol.4.pdf

Corrosion De Armaduras De Estructuras De Hormigon Armado: Causas Y Procedimientos De Rehabilitacion.pdf

En El Nombre Del Padre..pdf

Goners. Menudo Problema.pdf

Tintin Y Los Animales (Pegatinas Reposicionales).pdf

Gaceta Fiscal 2009.pdf

Religio 3-nou Berit Llibre Professorat.pdf