Pedres Que Cauen Del Cel: L Impacte Dels Meteorits En La Historia I La Ciencia

Permacultivo.es Pedres Que Cauen Del Cel: L Impacte Dels Meteorits En La Historia I La Ciencia Image

AUTOR(A): Jordi Llorca

FECHA: 2011

NOMBRE DEL ARCHIVO: Pedres Que Cauen Del Cel: L Impacte Dels Meteorits En La Historia I La Ciencia.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Pedres Que Cauen Del Cel: L Impacte Dels Meteorits En La Historia I La Ciencia con permacultivo.es. Lea el PDF de Pedres Que Cauen Del Cel: L Impacte Dels Meteorits En La Historia I La Ciencia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Pedres Que Cauen Del Cel: L Impacte Dels Meteorits En La Historia I La Ciencia y otros libros de Jordi Llorca.

 JORDI LLORCAEls meteorits són objectes que, després de badar per l'espai milers d'anys, acaben assolint la superfícies del nostre planeta amb més o menys perill. Abans, però, travessen l'atmosfera deixant una estela lluminosa, fum i sorolls estrepitosos. Fenòmens que no passen desapercebuts. Pedres que cauen del cel és un recull d'històries reals relacionades amb els meteorits. A partir d'aquestes, l'autor ens explica d'una manera distesa i ben documentada els usos i interpretacions que les diferents èpoques i cultures han fet dels meteorits, així com el coneixement actual que en tenim. Reis, savis, exploradors, científics, notaris i altres personatges s'ajunten en aquest llibre per a recordar-nos que, de vegades, el cel també parla. Pedres que cauen del cel va ser guardonat amb el Premi Humbert Torres, 2003 de divulgació científica.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Física Per a La Ciència I La Tecnologia. Vol.1 (Traducción ...

La majoria dels meteorits es desintegren en endinsar-se a l'atmosfera terrestre; no obstant això, s'estima que uns 100 meteorits de mida diversa (des de petits còdols fins a grans fragments de la mida d'un cotxe) arriben a la superfície terrestre cada any, dels quals normalment només se'n recuperen una dotzena.

Los meteoritos tienen la clave sobre la formación de las ...

Si teniu curiositat pel món dels meteorits, us recomano especialment el llibre Pedres que cauen del cel (2003), del científic i divulgador Jordi Llorca. Llorca ens parla de les reaccions que al llarg de la història han generat els meteorits i de com ha anat evolucionant el coneixement que se'n tenia fins a l'actualitat. L'autor,…
LIBROS RELACIONADOS

Historia Golfa De Las Monarquias Hispanicas.pdf

Caminos Jacobeos De Zamora Pueblos Y Valores.pdf

Grandes Autores De Superman: Scott Mccloud - Fuerza.pdf

Curso General De Química.pdf

Italiano.pdf

Sorolla Y Sus Contemporaneos: Museo De Bellas Artes De Murcia, 27 De Enero Al 26 De Marzo De 2006.pdf

Historia Universal 9. La Expansión Musulmana.pdf

Animales En Familia.pdf

Verlaine Poesia.pdf

Souris Et Clique! 4.educación Secundaria Obligatoria Segundo Ciclo.pdf

Diderotiana.pdf

Cazadores En La Noche.pdf

Ciencias De La Naturaleza: 1º Eso Proyecto Aula 360º (Andalucia).pdf

Macromedia Flash Mx 2004 Action Script (Guias Practicas) (Incluye Cd-rom).pdf

Gran Coleccion Multimedia 2004 (10 Cd-rom): Enciclopedia Multimed Ia, Atlas Interactivo, El Cuerpo Humano, Diccionario Bilingüe Y Curso De Ingles.pdf

Tercero Y Quarto Libro De Architectura.pdf

El Destino De La Carne.pdf