Estructures I Dinàmiques Locals A La Segona Meitat Del Segle Xvii I: El Cas De Vila-rodona

Permacultivo.es Estructures I Dinàmiques Locals A La Segona Meitat Del Segle Xvii I: El Cas De Vila-rodona Image

AUTOR(A): Josep Santesmases I Olle

FECHA: 2017

NOMBRE DEL ARCHIVO: Estructures I Dinàmiques Locals A La Segona Meitat Del Segle Xvii I: El Cas De Vila-rodona.pdf

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Estructures I Dinàmiques Locals A La Segona Meitat Del Segle Xvii I: El Cas De Vila-rodona en formato electrónico. En permacultivo.es encontrará el libro de Estructures I Dinàmiques Locals A La Segona Meitat Del Segle Xvii I: El Cas De Vila-rodona en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Estructures I Dinàmiques Locals A La Segona Meitat Del Segle Xvii I: El Cas De Vila-rodona en tu teléfono, tableta o navegador!

L'objectiu d'aquest estudi ha estat tractar determinats temes de la història de Vila-rodona de la segona meitat del segle XVIII des d'una visió de microhistòria per contemplar la vida dels vila-rodonins de l'època. Aquest projecte, l'any 2010, va guanyar la XIII Beca Antoni Agustí de la Diputació de Tarragona.Es tracta el moviment demogràfic a partir del buidatge dels llibres sagramentals; l'estructura de les administracions polítiques i religioses a les quals pertanyia la vila: el govern municipal, el corregiment, el domini senyorial, el bisbat i la parròquia; l'hospital dels pobres com una herència medieval, i l'eixamplament urbanístic fora muralles degut al creixement de la població.La construcció de la nova església parroquial, en dos períodes separats per tres dècades, marca bona part del període, així com les interrelacions entre el bisbe de Barcelona, com a prelat i com a senyor jurisdiccional de la vila, els rectors i el comú o ajuntament. El poder local, la lluita per aconseguir-lo i les tramoies per manipular- lo conformen una part important d'aquest estudi, que ens aporta una reflexió conceptual de la condició humana.L'estudi clou amb una extensa contribució sobre les dinàmiques religioses, econòmiques i patrimonials del Convent de Sant Llorenç dels religiosos servites.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Presentació del Llibre: Estructures i dinàmiques locals a ...

fusionades en el projecte, ... Dietari (II Premi de Narrativa Memorialística Ciutat de Benicarló) i en recerca històrica Estructures i dinàmiques locals a la segona meitat del segle XVIII: el cas de Vila-rodona (estudi guanyador de la Beca Antoni Agustí 2010 de la Diputació de Tarragona)

PDF Poder polític i societat a la segona meitat del segle XVIII

En les arts visuals, es passa per un període orientalitzant a finals del segle VIII aC i segle VII aC, que desemboca a l'època arcaica del segle vi aC i començaments del segle v aC, a la qual, després de les guerres mèdiques, segueix l'època clàssica que ocupa la segona meitat del segle v aC i segle iv aC, on s'inclou el denominat segle ...
LIBROS RELACIONADOS

El Dinar De Cada Dia.pdf

Dulces Divertidos.pdf

Ciclo Bis.pdf

El Ascenso De Endymion (Saga Los Cantos De Hyperion 4).pdf

Relatos De Un Tiempo Ido.pdf

Agentes De Residuos Medioambientales De Ayuntamiento De Madrid: T Emario Y Test Grupo I (Parte General).pdf

La Construccio D Una Cultura Socialista A Mallorca 1900-1909.pdf

Analisis Linguistico Del Genero Chico Andaluz Y Rioplatense (1870 -1920).pdf

Zaragoza. Guia Multimedia.pdf

Ari.pdf

El Legado Supremo De La Rueda De Sabiduria Maya.pdf

Veinte Mil Leguas De Viaje Submarino.pdf

Enséñame El Camino.pdf