L Aprenentatge De La Soledat

Permacultivo.es L Aprenentatge De La Soledat Image

AUTOR(A): David Vilaseca

FECHA: 2012

NOMBRE DEL ARCHIVO: L Aprenentatge De La Soledat.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de L Aprenentatge De La Soledat con permacultivo.es. Lea el PDF de L Aprenentatge De La Soledat en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Aprenentatge De La Soledat y otros libros de David Vilaseca.

En David, un jove acabat de sortir de la universitat, ha marxat del seu país sense saber ben bé què busca. Aquesta és la història de la seva entrada a la maduresa: un text narrat en primera persona a través dels diaris del protagonista al llarg de catorze anys crucials de la seva biografia—un període que ell anomenarà “el millor de la seva vida” a més de la seva personal “temporada a l’infern”. A través d’una prosa dura i descarnada, tan incisiva en la introspecció com desproveïda en absolut d’afectació o sentimentalisme, seguim el narrador en el seu procés d’aprenentatge personal i vocacional: un trajecte aferrissat, de vegades inclement, a la recerca del propi desig que el portarà des d’un campus del Midwest nord-americà fins a Londres, d’allà a Barcelona, i després a Londres una altra vegada. Aquesta darrera ciutat, veritable coprotagonista de la novel•la, és una metròpoli on la soledat i l’alienació ho dominen tot; un lloc inhòspit, de locals sòrdids i relacions fortuïtes, del qual el narrador aspira a fugir però en el qual, finalment, acabarà descobrint el millor de si mateix.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

L'aprenentatge de la soledat - David Vilaseca -5% en ...

Tirant lo Blanch, una librería virtual en la que se incorporan las nuevas tecnologías para dar mayor satisfacción al cliente

L'aprenentatge de la solitud (Rafael Argullol)

L APRENENTATGE DE LA SOLEDAT de DAVID VILASECA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.
LIBROS RELACIONADOS

Lugares De Magia Y Aventura (Recuerdos De Una Viajera).pdf

Ergonomia: Diseño Del Entorno Laboral.pdf

Per Un Plat De Macarrons.pdf

La Promesa Dels Llops.pdf

Praga: Guias De Ciudades (Lonely Planet 2011).pdf

Furor Del Fuego.pdf

Triptico Siciliano.pdf

Los Mundos Perdidos - Alison Blix - Francesc Miralles.pdf

Que Comer: Consejos Y Curiosidades De La Nutricion.pdf

Nunca Dejes El Amor De Lado.pdf

Masaje Terapeutico Basico.pdf

Los Cuentos De La Abuela Cleofé.pdf