La Casa Dels Ratolins

Permacultivo.es La Casa Dels Ratolins Image

AUTOR(A): Karina Schaapman

FECHA: 2015

NOMBRE DEL ARCHIVO: La Casa Dels Ratolins.pdf

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de La Casa Dels Ratolins en formato electrónico. En permacultivo.es encontrará el libro de La Casa Dels Ratolins en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Casa Dels Ratolins en tu teléfono, tableta o navegador!

Endinsa’t en el món en miniatura de la Casa dels Ratolins, una casa que no s’assembla a cap altra!El Sam és el millor amic de la Júlia.La Júlia és la millor amiga del Sam.El Sam és SUPERtímid.La Júlia és SUPERcuriosa.Junts viuen una pila d’aventures a la Casa dels Ratolins, i també es fiquen en alguns embolics!Acompanya’ls a descobrir un amagatall secret, a donar la benvinguda a un ratolí encantador a qui anomenen «el drapaire», i a fer creps delicioses. Visitaran la millor pastisseria del món i una botiga on venen de tot, i trobaran una capseta de fusta plena de tresors. I —oh, no!— s’hauran d’enfrontar a una rata terrible i espaordidora. Els dies passen volant en aquesta casa tan singular.La Casa dels Ratolins és un lloc màgic i ple de sorpreses. T’atreveixes a entrar-hi?
DESCARGAR
LEER EN LINEA

LA CASA DELS RATOLINS | KARINA SCHAAPMAN | Comprar libro ...

Els ratolins, per exemple, estan confeccionats amb llana. Mentre la construïa anava creant els personatges i les històries que vivien dins d'aquest món tan ric en imaginació i traça. Els protagonistes són en Sam, un ratolí molt tímid i insegur, i la Júlia, la seva amiga, que és molt tafanera i divertida.

LA CASA DELS RATOLINS - menutsGIRONA

Els dies passen volant en aquesta casa tan singular. La Casa dels Ratolins és un lloc màgic i ple de sorpreses. T'atreveixes a entrar-hi? ——————————-L'artista Karina Schaapman va dedicar anys a construir i decorar la Casa dels Ratolins, l'escenari d'aquest àlbum infantil tan especial.
LIBROS RELACIONADOS

Enciclopedia De La Musica Ecuatoriana (O.c.) (2 Vols.).pdf

Manual Acoso Moral: Mobbing.formacion Para El Empleo.pdf

Que Pensa Josep Cuni.pdf

Poemas Desde El Balcon.pdf

El Valle De Benasque. Formación, Pasado, Presente Y Porvenir Del Valle.pdf

Queremos Tanto A Glenda.pdf

La Biblia Negra De Mongolia.pdf

Los Desafíos De Europa.pdf

Que Sabes De Los Animales (Cajas Sabias) (Caja Metalica + Fichas).pdf

Especial Nadal.pdf