La Casa Dels Ratolins

Permacultivo.es La Casa Dels Ratolins Image

AUTOR(A): Karina Schaapman

FECHA: 2015

NOMBRE DEL ARCHIVO: La Casa Dels Ratolins.pdf

DESCRIPCIÓN

El libro La Casa Dels Ratolins en formato PDF. El libro La Casa Dels Ratolins en formato MOBI. El libro La Casa Dels Ratolins en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Karina Schaapman. Disfruta leyendo con el sitio web permacultivo.es.

Endinsa’t en el món en miniatura de la Casa dels Ratolins, una casa que no s’assembla a cap altra!El Sam és el millor amic de la Júlia.La Júlia és la millor amiga del Sam.El Sam és SUPERtímid.La Júlia és SUPERcuriosa.Junts viuen una pila d’aventures a la Casa dels Ratolins, i també es fiquen en alguns embolics!Acompanya’ls a descobrir un amagatall secret, a donar la benvinguda a un ratolí encantador a qui anomenen «el drapaire», i a fer creps delicioses. Visitaran la millor pastisseria del món i una botiga on venen de tot, i trobaran una capseta de fusta plena de tresors. I —oh, no!— s’hauran d’enfrontar a una rata terrible i espaordidora. Els dies passen volant en aquesta casa tan singular.La Casa dels Ratolins és un lloc màgic i ple de sorpreses. T’atreveixes a entrar-hi?
DESCARGAR
LEER EN LINEA

LA CASA DELS RATOLINS | a peu, de pàgina

LA CASA DELS RATOLINS (VOL. 3): EL SAM I LA JÚLIA VAN A LA FIRA de KARINA SCHAAPMAN. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

La Casa Dels Ratolins Vol. 2., Schaapman, Karina, Isbn ...

Schaapman, Karina La casa dels ratolins Barcelona: Blackie Books, 2015. La casa de los ratones Barcelona: Blackie Books, 2015 . Com a títol La casa dels ratolins és prou explícit perquè el que ens mostrarà aquest llibre és el que succeeix a una casa habitada per ratolins. Vida quotidiana, gens especial, gens innovador, zero aventures.
LIBROS RELACIONADOS

Quadern Venecia - Alex Susanna - En Catalan.pdf

Santa Maria, Pa Cada Dia.pdf

Inmigración En Las Fronteras De La Unión Europea.pdf

Rojo.pdf

Las Piramides: Historia, Mito Y Realidad.pdf

Cucut.pdf

Bob Dylan: El Album 1956-1966 (Incluye Audio-cd).pdf

El Crimen De Orcival.pdf

Funciones Y Organos Del Estado Constitucional.pdf

Mi Agenda 2003 (Transparente).pdf

Camuñas.pdf

Juana La Loca: La Reina Que Nadie Amo.pdf

La Princesa De Eboli.pdf

Correr En Femenino.pdf