Folklore D Albinyana I Les Peces

Permacultivo.es Folklore D Albinyana I Les Peces Image

AUTOR(A): Manuel Bofarull

FECHA: 2004

NOMBRE DEL ARCHIVO: Folklore D Albinyana I Les Peces.pdf

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Folklore D Albinyana I Les Peces en formato electrónico. En permacultivo.es encontrará el libro de Folklore D Albinyana I Les Peces en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Folklore D Albinyana I Les Peces en tu teléfono, tableta o navegador!

Els albinyanencs de les generacions dels anys trenta i quaranta de segle XX encara recorden alguns balls dels quals ells mateixos van ser protagonistes, ja sia assajant el ball de sant Bartomeu a la sala de la rectoria o ballant el ball de bastons del Centre Parroquial i, en el cas del veïnat del nucli de les Peces, participant en diverses representacions del ball de Marcos Vicente. Tota aquesta memòria oral és la que avui intentem oferir per escrit en el recull històric que conforma aquest llibre. Una publicació que no té altre objectiu que fixar damunt del paper tot allò que els nostres informadors ens han fet arribar i connectar aquestes informacions amb el context històric de l’època, per tal que el lector pugui valorar realment els fets que els nostres actors dansaires van viure.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Folklore d'Albinyana i les Peces: 53 (El Tinter): Amazon ...

La urbanització, els primers habitatges de la qual es van començar a construir a mitjan segle xx, està travessada per la carretera C-51 i ubicada a la falda de la serra llarga de la Papiola (d'on pren el nom). Separa el termes municipals del Vendrell i d'Albinyana i limita amb les altres entitats de població de Bonaterra i Les Peces.

Manuel Bofarull Terrades - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fira d'Artesania d'Albinyana. A 241 els agrada. Feria de Artesanía de Albinyana Fira d'Artesania d'Albinyana. Vés a. ... Agrupació Recreativa Les Peces. Blog personal. Ajuntament d'Albinyana. Ajuntament. Quim Nin. Polític. Sergi Aynó Consciencia. Personatge públic. Travis MODA DONA.
LIBROS RELACIONADOS

Recetas Sanas Y Artesanas.pdf

Buscant El Sentit.pdf

Como Funciona El Clima.pdf

Santiago Ramon Y Cajal.pdf

El Libro Del Consuelo Divino.pdf

Granada A Fondo.pdf

Meu Petit Mon 5 Anys. Les Dents.pdf

Yo, El Estado.pdf

Vela Ligera En Sesenta Lecciones.pdf

Ulysses 31 (Pack 5 Dvd: Serie Completa).pdf

Las Biuty Queens.pdf