Folklore D Albinyana I Les Peces

Permacultivo.es Folklore D Albinyana I Les Peces Image

AUTOR(A): Manuel Bofarull

FECHA: 2004

NOMBRE DEL ARCHIVO: Folklore D Albinyana I Les Peces.pdf

DESCRIPCIÓN

El libro Folklore D Albinyana I Les Peces en formato PDF. El libro Folklore D Albinyana I Les Peces en formato MOBI. El libro Folklore D Albinyana I Les Peces en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Manuel Bofarull. Disfruta leyendo con el sitio web permacultivo.es.

Els albinyanencs de les generacions dels anys trenta i quaranta de segle XX encara recorden alguns balls dels quals ells mateixos van ser protagonistes, ja sia assajant el ball de sant Bartomeu a la sala de la rectoria o ballant el ball de bastons del Centre Parroquial i, en el cas del veïnat del nucli de les Peces, participant en diverses representacions del ball de Marcos Vicente. Tota aquesta memòria oral és la que avui intentem oferir per escrit en el recull històric que conforma aquest llibre. Una publicació que no té altre objectiu que fixar damunt del paper tot allò que els nostres informadors ens han fet arribar i connectar aquestes informacions amb el context històric de l’època, per tal que el lector pugui valorar realment els fets que els nostres actors dansaires van viure.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Albinyana | Diputació de Tarragona

La urbanització, els primers habitatges de la qual es van començar a construir a mitjan segle xx, està travessada per la carretera C-51 i ubicada a la falda de la serra llarga de la Papiola (d'on pren el nom). Separa el termes municipals del Vendrell i d'Albinyana i limita amb les altres entitats de població de Bonaterra i Les Peces.

Folklore d'albinyana i les peces (Tapa blanda con solapas ...

En nuestro sitio encontrará el PDF de Folklore d'albinyana i les peces y otros libros del autor Salvador Arroyo. ¿Quieres leer un libro de Folklore d'albinyana i les peces? ¿Hacerlo en línea? Libre? Estás en el camino correcto! El sitio de TV-EFIR.COM te da esta oportunidad.
LIBROS RELACIONADOS

La Huelga En Los Servicios Esenciales.pdf

La Linterna Del Espino. The Haw Lamtern.pdf

Sobre La Tierra Del Fuego: En Velero Y Aeroplano A Traves Del Pai S De Mis Sueños.pdf

Arbres De Catalunya.pdf

Catedra Jorge Juan: Ciclo De Conferencias, Curso 2004-2005.pdf

La Odisea De Los 7 Titeres.pdf

La Edad De Los Cazadores Y Recolectores.pdf

Poesia, Secreta Arquitectura (Premio Leonor 2005).pdf

Quin Embolic De Familia!.pdf

Agendas Escolares Surtidas 2008.pdf

Pescados Y Mariscos.pdf

Stock Options, Tres Perspectivas: Laboral, Mercantil Y Fiscal.pdf

Vives.pdf

La Hormiga Lectora.pdf