Folklore D Albinyana I Les Peces

Permacultivo.es Folklore D Albinyana I Les Peces Image

AUTOR(A): Manuel Bofarull

FECHA: 2004

NOMBRE DEL ARCHIVO: Folklore D Albinyana I Les Peces.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Folklore D Albinyana I Les Peces con permacultivo.es. Lea el PDF de Folklore D Albinyana I Les Peces en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Folklore D Albinyana I Les Peces y otros libros de Manuel Bofarull.

Els albinyanencs de les generacions dels anys trenta i quaranta de segle XX encara recorden alguns balls dels quals ells mateixos van ser protagonistes, ja sia assajant el ball de sant Bartomeu a la sala de la rectoria o ballant el ball de bastons del Centre Parroquial i, en el cas del veïnat del nucli de les Peces, participant en diverses representacions del ball de Marcos Vicente. Tota aquesta memòria oral és la que avui intentem oferir per escrit en el recull històric que conforma aquest llibre. Una publicació que no té altre objectiu que fixar damunt del paper tot allò que els nostres informadors ens han fet arribar i connectar aquestes informacions amb el context històric de l’època, per tal que el lector pugui valorar realment els fets que els nostres actors dansaires van viure.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

FOLKLORE D'ALBINYANA I LES PECES : Agapea Libros Urgentes

Folklore d'Albinyana i les Peces Salvador Arroyo Julivert i Manuel Bofarull Terrades. Els albinyanencs de les generacions dels anys trenta i quaranta de segle XX encara recorden alguns balls dels quals ells mateixos van ser protagonistes, ...

PDF Gratis Folklore d'albinyana i les peces

Consulta el teléfono de contacto y la dirección en Les Peces para saber cómo llegar. Infórmate del horario de apertura y cierre. Visualiza el negocio a través de sus fotos y vídeos. Opina sobre Agricola I Seccio De Credit D´albinyana S.C.C.L. y sube una foto o vídeo del negocio.
LIBROS RELACIONADOS

Dias De Tormenta.pdf

Pesadillas. Noche En La Torre Del Terror.pdf

Cuentos Españoles De Navidad: (2 Vols.) (Incluye Regalo De Libro Miniatura + Calendario + Marcador).pdf

Jurisdicción Y Competencia En Materia Penal.pdf

Sangre Como La Mía.pdf

Bilingüismo Y Biculturalismo.pdf

Quimica General: Enlace Quimico Y Estructura De La Materia (Vol. I)(8ª Ed.).pdf

Astronomia.pdf

El Buda De Hielo.pdf

Homeopatia Pediatrica.pdf

La Familia Y El Trabajo Bajo Lamirada De Un Notario De La Zarag Oza Del Siglo Xv. El Libro De Bartolome Roca (1454-1490) (Fha 61).pdf

Els Senyors De Les Ombres I Altres Narracions.pdf

Colores, Numeros Y Vocales Con Popi. Tus Primeros Aprendizajes.pdf

A Bordo Y En Tierra.pdf