Sant Jordi I El Drac Devorallibres

Permacultivo.es Sant Jordi I El Drac Devorallibres Image

AUTOR(A): Xavier Margenat Godoy

FECHA: 2020

NOMBRE DEL ARCHIVO: Sant Jordi I El Drac Devorallibres.pdf

DESCRIPCIÓN

El libro Sant Jordi I El Drac Devorallibres en formato PDF. El libro Sant Jordi I El Drac Devorallibres en formato MOBI. El libro Sant Jordi I El Drac Devorallibres en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Xavier Margenat Godoy. Disfruta leyendo con el sitio web permacultivo.es.

Entre mans tens un llibre infantil la mar d’original i divertit.Al final del llibre podràs conèixer la veritable llegenda deSant Jordi i a la resta ... Prepara’t!Sant Jordi es troba amb el drac, que li llença una flamarada. De l'ensurt, surt corrents i perd l'espasa... Ai, ai, ai!!! Comença a pensar ràpidament què pot fer per salvar la pell i el primer que se li acut és entretenir el drac fins que s'adormi i així poder escapar-se. I ho farà explicant-li contes!Així Sant Jordi es converteix en un autèntic contacontes i el més sorprenent és que ho fa tan bé, que el drac en lloc de menjar-se’l acaba sent un devora llibres! Però potser no amb el sentit que et penses... Quina una que n’organitzarà!A cada pàgina hi ha dibuixos a color, els diàlegs estan en bafarades de còmic i, a més, durant el llibre podràs comprovar els teus coneixements sobre d’altres contes infantils com en Patufet i la Caputxeta Vermella!En Xavier Margenat és unescriptor infantil i ventríloc català. Les seves titelles han anat per tot arreu fent les delícies i provocant els riures dels més petits. Si a l’escola voleu gaudir d’un espectacle literari infantil com n’hi ha pocs, poseu-vos en contacteu-nos amb l’editorial!
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Sant Jordi I El Drac Devorallibres

Sant Jordi a cavall llancejant el drac, al brollador del claustre de la catedral de Barcelona, obra d'Emili Colom. 1971. Sant Jordi llancejant del drac, de Montserrat Gudiol. Palau de la Generalitat. 1974. Sant Jordi a la porta de bronze del Palau del Lloctinent de Barcelona, de Josep Maria Subirachs. 1975. Sant Jordi, de Frederic Marès. 1975.

Sant Jordi i el drac - Núria Pradas, Marta Montañà -5% en ...

Una aventura sobre un Sant Jordi un xic diferent. Sant Jordi, per salvar la pell, es converteix en un autèntic contacontes i el més sorprenent és que ho fa tan bé, que el drac enlloc de menjar-se'l acaba sent un devora llibres!
LIBROS RELACIONADOS

Historia General De Aviles Y Su Concejo.pdf

Colpbol: Un Deporte Integrador E Igualitario.pdf

Con La Venia.pdf

Boris El Osito.pdf

Sentido Del Arte Español.pdf

De Blancos, Vacios Y Silencios.pdf

Señorita Salvese Quien Pueda.pdf

Organizacion Escolar, La Construccion De La Escuela Como Ecosiste Ma.pdf

El Descubrimiento De Dios Y La Vocación Humana Del Intelectual.pdf

La Traviesa Elizabeth.pdf

La Insobornable Soledad Del Ser.pdf

Cómo Empezaron Las Cosas.pdf

La Poma Viatgera.pdf

Conteniendo Dibujos E Instrucciones Para La Reparación De Los Coches Y Camiones Ac Y Lq 6 Cilindros..pdf

Pasajes Al Corazon.pdf

Marruecos (Guiarama).pdf

Usted Tiene Ojos De Mujer Fatal. Angelina O El Honor De Un Brigadier.pdf