La Senyoreta Keaton I Altres Bèsties

Permacultivo.es La Senyoreta Keaton I Altres Bèsties Image

AUTOR(A): Teresa Colom I Pich

FECHA: 2015

NOMBRE DEL ARCHIVO: La Senyoreta Keaton I Altres Bèsties.pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de La Senyoreta Keaton I Altres Bèsties con permacultivo.es. Lea el PDF de La Senyoreta Keaton I Altres Bèsties en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Senyoreta Keaton I Altres Bèsties y otros libros de Teresa Colom I Pich.

Cinc relats que et glaçaran la sang d?una nova veu en el panorama literari que no deixarà indiferent.La senyoreta Keaton i altres bèsties està format per cinc contes interconnectats. Cada conte explica la vida (i mort) d'una criatura (nen o nena) peculiar, diferent: la senyoreta Clock és una mena de Benjamin Button a la inversa, la vida en un any: neix, creix, s'enamora, viu les quatre estacions i mor.La Caterina, nascuda en estranyes circumstàncies, és una nena que es converteix en balena. En Roc Mortson és un nen amb ungla de garrí, que el seu pare abandonarà a la seva sort. El fill de l'enterramorts és un misteri per a tothom: sembla que ha sortit de sota la terra. I la senyora Petarol ha trobat un nen de gel a la seva cuina.Com hi ha anat a parar, allà? Què els passa, a totes aquestes criatures? Quines són les seves històries? Els seus destins? Les seves vides? Els seus tràgics, alegres o misteriosos finals?
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La senyoreta Keaton i altres bèsties PDF Download ...

La senyoreta keaton i altres bèsties es un gran libro escrito por el autor Teresa Colom. En nuestro sitio web de WWW.PATRICIATORRESRAY.COM puede encontrar el libro de La senyoreta keaton i altres bèsties en formato PDF. Más de 10,000 libros, únete a nosotros !!!

La senyoreta Keaton i altres bèsties: atresorant la diferència

"La senyoreta Keaton i altres bèsties", de Teresa Colom (La Seu d'Urgell, 1973), m'ha sorprès molt positivament. És la seva primera obra narrativa.Està publicada per l'editorial Empúries i té 170 pàgines. Són cinc històries, diria que oníriques i surrealistes, amb els nadons com a eix principal.
LIBROS RELACIONADOS

Atila..pdf

Ciencia De La Autorrealizacion - Bhaktivedanta Swami Prabhupada.pdf

Las Grandes Musas De La Historia.pdf

Une Passion En Toutes Lettres.pdf

Eventos De Empresa: El Poder De La Comunicacion En Vivo.pdf

La Banda Del Zapato Metro.pdf

El Nuevo Testamento Interlineal.pdf

El Restaurante.pdf

Esa Horrible Verdad Sobre El Tiempo.pdf

El Caganer Amb Un Pet!.pdf

Semiologia Medica (3ª Ed.).pdf

Construccion De La Iglesia ¿Una, Santa, Catolica Y Apostolica?.pdf