Els Homes I La Terra Del País Valencià (Xvi-xviii)

Permacultivo.es Els Homes I La Terra Del País Valencià (Xvi-xviii) Image

AUTOR(A): Manuel Ardit

FECHA: 2016

NOMBRE DEL ARCHIVO: Els Homes I La Terra Del País Valencià (Xvi-xviii).pdf

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Els Homes I La Terra Del País Valencià (Xvi-xviii) con permacultivo.es. Lea el PDF de Els Homes I La Terra Del País Valencià (Xvi-xviii) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Homes I La Terra Del País Valencià (Xvi-xviii) y otros libros de Manuel Ardit.

Els homes i la terra del País Valencià (segles XVI-XVIII) fou publicat per primera vegada el 1993. És una síntesi plenament vigent a hores d'ara de l'abundant producció historiogràfica valenciana sobre la demografia i la història rural produïda i publicada fonamentalment en els vint-i-cinc anys anteriors a la seua edició. El llibre se situa en una posició intermèdia entre l'assaig d'erudició històrica i el de reflexió teòrica. Ofereix de manera sistemàtica els continguts de l'àmplia bibliografia utilitzada, alhora que articula una sèrie de reflexions parcials que permeten avançar cap a una mirada totalitzadora de la història rural valenciana. Algunes d'aquestes reflexions, com la reinterpretació de l'expulsió dels moriscos i les seues conseqüències en l'àmbit rural, són originals, encara ara, i intenten obrir el camí a noves visions o almenys a una discussió científica útil. Altres, basades estrictament en el recull de la informació disponible, divulguen els punts de vista de la historiografia valenciana, que moltes vegades s'ha separat de manera radical de les primeres interpretacions de conjunt del passat rural del País Valencià.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Els Homes I La Terra Del País Valencià (Xvi-xviii ...

Descubre nuestra tienda en México con miles de libros que te enviamos desde el mismo País. Ahorra en tus gastos de envío! Ir a Casa del Libro México. ... LA FOIA DE LLOMBAI ENTRE ELS SEGLES XIII I XIX MANUEL ARDIT. ... ELS HOMES I LA TERRA DEL PAIS VALENCIA (XVI-XVIII) MANUEL ARDIT.

Todos los libros del autor Ardit Manuel

Calaix de sastre de Amat de Cortada i de Santjust, Rafael d' Baró de Maldà (1746-1818) Boixareu, Ramon; ed. lit., publicado por Curial Edicions Catalanes, S.A. en el libreroonline.com, la red de búsqueda de libros de Latinoamerica
LIBROS RELACIONADOS

Bienvenidos A Tranquility 3.pdf

Casinos De La Región Murciana (Un Estudio Prelimiar 1850-1920).pdf

Aquesta Nit Improvisem.pdf

Todo Canarias:tenerife..pdf

Tragedia En El Tribunal.pdf

Cuentos Desde El Reino Peligroso.pdf

El Drama Fascinante De La Investigación Nuclear.pdf

Aleman Para Filosofos (2ª Ed.).pdf

Breve Historia De La Economía.pdf

Temario Para Las Oposiciones Al Cuerpo De Ayudantes De Institucio Nes Penitenciarias. Tomo Iv Seccion B: Libro De Test Y Supuestos.pdf

Biologia I Geologia Primer Cicle Eso (Secundaria).pdf