Ramonet, Pare Noel Del Jardi.

Permacultivo.es Ramonet, Pare Noel Del Jardi. Image

AUTOR(A): Antoon Krings

FECHA: 2010

NOMBRE DEL ARCHIVO: Ramonet, Pare Noel Del Jardi..pdf

DESCRIPCIÓN

El libro Ramonet, Pare Noel Del Jardi. en formato PDF. El libro Ramonet, Pare Noel Del Jardi. en formato MOBI. El libro Ramonet, Pare Noel Del Jardi. en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Antoon Krings. Disfruta leyendo con el sitio web permacultivo.es.

Els habitants del jardí creuen que el Follet Codony és en realitat Pare Noel. Aquesta confidència, que al principi només coneixia Poll Rostoll, es converteix en un secret a veus amb gran rapidesa entre tots els bestioles del jardí. I Codony comença a rebre desenes de cartes i llistes de regals per part d'amics i coneguts del veïnatge. Al principi, intenta convèncer-los del seu error, però ells fan oïdes sordes. Però quan tothom es desvivia pel homenet de la barba blanca, aquest comença a prendre-li gust a ser Pare Noel, encara que no sigui veritat, i es converteix en un golafre mandrós. Però arriba la nit de Nadal i comença a desesperar perquè no té regals per als seus veïns. Per això, decideix improvisar alguns regals amb les seves pertinences i emprèn el camí per al repartiment. Quan arriba a la casa més propera i treu el cap per la finestra s'adona que els regals ja han arribat. Com reaccionarà el veritable Pare Noel davant l' impostor?
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Ramonet Pare Noel Del Jardí. Bestioles Curioses

Este sitio web utiliza Cookies propias de análisis y de terceros para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas.

Ramonet, Pare Noel del jardí

Aquesta col·lecció d'Antoon Krings és una obra personal y original degut a l'estructura dels relats i la personalitat de les il·lustracions. A cada llibre ens anem trobant amb diferents personatges que van evolucionant a mesura que anem llegint.
LIBROS RELACIONADOS

Apunts Nº 88, 2º Trimestre 2007 (Revista De Deportes).pdf

Patología De La Producción Lactea.pdf

El Orden Público Y Los Grupos Revolucionarios.pdf

La Batalla De Bretton Woods.pdf

Flash 10.pdf

Los Siete Chivitos Y El Lobo.pdf

El Iva Y El Comercio Internacional (2ª Ed.).pdf

De Su Jornada. Fragmentos. Prólogo Por Julio Caro Baroja.pdf

El Llibre De La Quietud (Premi Ex Aequo De Poesia Vicent Andres E Stelles).pdf

Principios De Derecho Civil, I: Parte General Y Derecho De La Per Sona (14ª Ed).pdf

Star Wars 5 Episodio Iii (Primera Parte).pdf

Juan Carlos I.pdf

Las Memorias De Sherlock Holmes.pdf

La Historia En Directo.pdf