Crist Amb La Carrabina Al Coll

Permacultivo.es Crist Amb La Carrabina Al Coll Image

AUTOR(A): Ryszard Kapuscinski

FECHA: 2010

NOMBRE DEL ARCHIVO: Crist Amb La Carrabina Al Coll.pdf

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Crist Amb La Carrabina Al Coll en formato electrónico. En permacultivo.es encontrará el libro de Crist Amb La Carrabina Al Coll en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Crist Amb La Carrabina Al Coll en tu teléfono, tableta o navegador!

Recull de cròniques periodístiques que narren les lluites contra règims totalitaris a diversos països del tercer món. «Poc després de la mort de Che Guevara, el pintor revolucionari argentí Carlos Alonso va pintar un quadre que immediatament es va fer famós a tota l’Amèrica Llatina i que, multiplicat en milers de còpies, va aparèixer en forma de cartell als murs de l’Havana i de Caracas, a les aules universitàries de Lima i Santiago de Chile, a les vivendes dels obrers brasilers i a les barraques dels camperols mexicans. Alonso havia pintat una figura de Crist amb un fusell a les espatlles, figura que, pel seu aspecte i la seva vestimenta, recordava a la d’un guerriller, cubà, bolivià o colombià. Als països de les dictadures militars, la policia arrencava el cartell de les parets; al Paraguay van anar a parar a la presó els estudiant que havien aprofitat la nit per enganxarlo als carrers d’Asunción. El quadre d’Alonso s’ha convertit des d’aleshores en el símbol artístic del lluitador, del guerriller, de l’home que, arma a la mà i en les pitjors condicions, combat la violència i l’arbitrarietat en la seva lluita per un món diferent, just i bo amb tots els éssers humans.» És precisament a ells, als que es van deixar la pell lluitant per la llibertat dels seus països i congèneres, tant a l’Orient Mitjà, com a l’Amèrica Llatina, com a Moçambic, que setan dedicats els reportatges recollits en aquest volum.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La curiosidad y la belleza - elperiodico

Cristo con un fusil al hombro reúne textos sobre Palestina, América Central y del Sur, ... CRISTO CON UN FUSIL AL HOMBRO / CRIST AMB LA CARRABINA AL COLL. Ryszard Kapuscinski.

Crist Amb La Carrabina Al Coll. Kapuscinski, Ryszard ...

BARCELONA (punto de recogida) Gran Vía de les Corts Catalanes, 594, (Librería Hispano Americana) 933 18 00 79
LIBROS RELACIONADOS

Gs 26. ¡Menudo Canguelo En El Kilimanjaro!.pdf

Kumar Robbins - Pérez Arellano.pdf

La Mano De Fatima (Ed. Limitada).pdf

Sobre El Derecho Inmobiliario Registral Y Su Posible Autonomía.pdf

Geografia: Nuevos Temas, Nuevas Preguntas.pdf

Catalanismo Y Revolución Buguesa.pdf

¡Este Album Se Ha Comido A Mi Perro!.pdf

Zoraida Burgos I Matheu. Resum Biogràfic.pdf

Avenida De Los Misterios.pdf

Vida Publica Vida Privada.pdf

Geranios En El Balcón.pdf

América Precolombina. El Arte De Los Pueblos..pdf

La Muerte De Artemio Cruz.pdf

Els Exits De La Bruixa Avorrida.pdf

Cartelera Turia 2511.pdf

El Lápiz Del Buen Dios No Tiene Goma.pdf

Jocs.pdf

Proceso Economico-administrativo En Las Agencias De Viajes.pdf