Artur Mas On Son Els Meus Diners?

Permacultivo.es Artur Mas On Son Els Meus Diners? Image

AUTOR(A): Albano Dante Fachin

FECHA: 2013

NOMBRE DEL ARCHIVO: Artur Mas On Son Els Meus Diners?.pdf

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Artur Mas On Son Els Meus Diners? en formato electrónico. En permacultivo.es encontrará el libro de Artur Mas On Son Els Meus Diners? en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Artur Mas On Son Els Meus Diners? en tu teléfono, tableta o navegador!

El 23 d’octubre de 2012 els editors de la revista cafèambllet van ser condemnats a pagar un multa de 10.000€ per haver “danyat l’honor” de Josep Maria Via, un assessor del president Artur Mas. La sentència concloïa que el vídeo sobre l’opacitat al sistema sanitari fet per cafèambllet -titulat “El major robatori de la història de Catalunya”- lesionava el “dret a l’honor” de l’assessor de Mas. La condemna va posar la revista i els seus dos editors –la Marta i l’Albano- prop del tancament i la ruïna econòmica. Quan al veredicte es va fer públic milers de persones arreu del món van reaccionar i es van oferir a ajudar a pagar la multa per evitar el tancament de la revista. Però la Marta i l’Albano tenien uns altres plans: “Fer una col·lecta per pagar la multa és un acte de defensa quan el que cal és passar a l’atac” Així, van proposar una col·lecta , no per pagar la multa, sinó per tenir els diners necessaris per editar un llibre on s’expliqués amb tot detall l’escandalós i opac funcionament del sistema sanitari. En només 12 hores centenars de persones van el finançar. Àngels Martínez i Teresa Forcades han prologat el llibre.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

CUPA (Candidatura Unitària i Popular d'Arbúcies): de ...

Artur Mas: on són els meus diners?, 2013 Conversación entre Alberto San Juan y Cafèambllet, Albano-Dante Fachín y Marta Sibina, 2014 Información encontrada: port. (Albano Dante Fachin) solapa ...

VÍDEO-CARTA OBERTA: On són els meus diners, senyor ...

Artur Mas: On són els meus diners? Publicat per CUPA Arbúcies a 9:05 Cap comentari: Missatges més recents Missatges més antics Inici. ... Defensar els interessos de les classes populars a l'Ajuntament de la nostra vila 2. Fomentar una gestió municipal totalment oberta i transparent 3.
LIBROS RELACIONADOS

Travesia Africana En Seat 600.pdf

Dirección De La Producción. Decisiones Tácticas.pdf

On Has Deixat La Veu?.pdf

Lo Mejor De Sir Tim O Theo.pdf

Administracion: Una Perspectiva Global Y Empresarial (14ª Ed.).pdf

Enciclopedia De Navarra Herper (13 Volumenes).pdf

Arte Y Mito.pdf

El Camello.pdf

Principios De Derecho Civil (Tomo Vii): Derecho De Sucesiones (9ª Ed.).pdf

L Espai 5-escala Ed 2009 Llibre Professorat.pdf

Velazquez.pdf

Hortensia Al Camp.pdf

La Seducción Del Minotauro.pdf

El Control De Politica Exterior Por El Parlamento Europeo.pdf

Colección Comandos 207. Vacaciones Siniestras.pdf

Jesucristo Dice Ven Y Sigueme: Adolescentes Y Jovenes.pdf

La Exportación Y Los Mercados Internacionales.pdf

Pack Economia Laboral.pdf

Given, Vol. 3.pdf