Trajecte Final

Permacultivo.es Trajecte Final Image

AUTOR(A): Manuel De Pedrolo

FECHA: 2009

NOMBRE DEL ARCHIVO: Trajecte Final.pdf

DESCRIPCIÓN

El libro Trajecte Final en formato PDF. El libro Trajecte Final en formato MOBI. El libro Trajecte Final en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Manuel De Pedrolo. Disfruta leyendo con el sitio web permacultivo.es.

La primera edició de Trajecte final, es va publicar el 1975. Amb aquesta nova edició s’ha volgut posar a l’abast de tots els públics un seguit de propostes i treballs per comprendre millor l’obra. L’edició actual està adreçada, sobretot, als estudiants de secundària. Trajecte final és un conjunt de set relats de ciència-ficció, en els quals es parla de sers que poden canviar el seu aspecte a voluntat, d’escletxes entre mons i salts en el temps, però també s’hi parla, sobretot, de l’amor, la generositat i la confiança davant el desconegut. Estudi preliminar, comentaris de text i propostes de treball a cura de Carme Ballús, escriptora i professora de llengua catalana a l’IES A. Cumella de Granollers.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Trajecte Final - Home | Facebook

QUI SOM? Coneix a tots els col·laboradors del Podcast Trajecte Final, les seves funcions, les seves trajectòries i les seves obres preferides.

Resum Dels Capitols Del Llibre Trajecte Final Gratis Ensayos

Trajecte final és un recull de set contes de l'escriptor català Manuel de Pedrolo editada l'any 1975 i pertany al gènere de ciència-ficció. Referències [ modifica ] ↑ « Manuel de Pedrolo » (en català).
LIBROS RELACIONADOS

Scooby-doo Y Sus Amigos Núm. 17.pdf

Luto Riguroso.pdf

El Libro De La Selva.pdf

Curso 1 Italiano V. 4.0 (Cd-rom).pdf

El Corazon De La Tierra.pdf

Open Access Ii Plus.pdf

Un Puente Hacia Europa:epistolario De Jose Castillejo.pdf

Oeuvres Complètes, Tome Ii.pdf

Un Tirón De La Cola.pdf

Cuestiones Actuales De La Teoria Del Delito.pdf

La Segunda Ruptura Industrial.pdf

Las Ceremonias Nupciales.pdf