L Home Sol

Permacultivo.es L Home Sol Image

AUTOR(A): Bernardo Atxaga

FECHA: 1999

NOMBRE DEL ARCHIVO: L Home Sol.pdf

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de L Home Sol en formato electrónico. En permacultivo.es encontrará el libro de L Home Sol en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Home Sol en tu teléfono, tableta o navegador!

Uns terroristes que acaben de cometre diversos atemptats al País Basc busquen refugi en un hotel situat als afores de Barcelona. Un home a qui tots anomenen Carlos, exmilitant que s´esforça per allunyar-se de la mateixa organització armada, n´és el propietari. Entre l´espasa i la paret, opta per amagar-los a la fleca just quan l´hotel està envaït pels mitjans de comunicació, atrets per la presència de la selecció polonesa, immersa en la celebració del Mundial de Futbol del 82. La situació, que en principi semblava controlada, s´anirà complicant perillo-sament amb el pas d´uns dies en els quals Carlos s´haurà d´enfrontar amb un passat que creia esborrat per sempre: les pràctiques de tir a la muntanya, les classes on preparaven els atracaments, la violència dels atemptats... L´home sol, efusivament acollida per la crítica i el públic, és una de les obres més valentes aparegudes en el panorama narratiu dels darrers temps; una novel·la extensa i absorbent que ens exposa tots els interrogants d´un autor que coneix a fons el fenomen de la violència al País Basc.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Set Dones I Un Home Sol (Premi Merce Rodoreda 2008 ...

Tienes derecho a obtener confirmación sobre si en Software del Sol, S.A. estamos tratando tus datos personales, por tanto, tienes derecho a acceder a tus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios.

SolHome

Comprar Discos EP Vinilos música Grupos Españoles 50 y 60. Els 4 gats - lhome solter / tot sol / adéú, bona sort... / temps, fa temps (edigsa, 1964) - rock ca. Lote 51110565
LIBROS RELACIONADOS

El Poder De La Complejidad.pdf

Nancy Maletita Diseño: Princesas.pdf

Feneis - Moore - Netter.pdf

Nat Y El Secreto De Eleonora.pdf

Tendencias Actuales De La Pintura (2ª Ed.).pdf

Oraciones: Inspiracion Y Meditaciones Guiadas Para Vivir Con Amor Y Felicidad.pdf

Biografia Del Silencio: Breve Ensayo Sobre Meditacion.pdf

Cuba: Hablo Contigo.pdf

Poesía Y Luz.pdf

El Cant De La Sibil·la A Mallorca.pdf

El Conde-duque De Olivares.pdf

Cartas A Valentina.pdf

R.e.m..pdf

Como Hacer Buenas Fotografías.pdf

El Hombre Sin Rostro.pdf